BBQ, ZWEMMEN EN RELAXEN AAN DE RIO MONDEGO

De Rio Mondego is een prachtige rivier waar je heerlijk kan zwemmen tussen de rotsen. Aan de oever zijn vele stille ‘privé’-strandjes te vinden en het is een geliefde rivier voor de vissers vanwege de grote vispopulatie. De Rio Mondego staat ook bekent vanwege haar vele watersportmogelijkheden waaronder diverse kanotochten. Samen met u gaan wij graag hier op excursie. Een dagje Rio do Mondego! Hierover elders op onze website meer, wij bieden een leuke korting als u via ons reserveert voor een dagje kanoën.

Zelf zijn wij ook regelmatig aan de rivier te vinden: een paar uurtjes heerlijk relaxen, genietend van de zon en het water. Af en toe zwemmen om af te koelen, meestal zwem ik dan even naar de rotspartij in het midden van de rivier om van het schitterende uitzicht om me heen te genieten. Natuurlijk kunnen we een goede bbq of picknick niet overslaan. Hoe romantische en idyllisch wilt u het nog meer hebben? Zwemmen, relaxen, bbq of picknicken aan een (bijna) verlaten stukje van de oever van de indrukwekkende Rio Mondego.

Wij, Bed and Breakfast Casa Traca, willen dit graag met u, onze gasten, delen en bieden daarom een compleet verzorgde excursie aan naar de Rio Mondego. Het enige waar u zelf nog voor moet zorgen is vervoer omdat onze Teun ook meegaat………….. Komt u zonder vervoer naar ons toe dan is deze excursie ook mogelijk informeert u gerust naar alle mogelijkheden. Boeken kan tijdens uw verblijf bij ons. De prijs is € 12,50 per persoon inclusief vlees, brood, salade en drinken.

Excursie Rio do Mondego Excursie Rio do Mondego Excursie Rio do Mondego Rio do Mondego