Relaxen in de hottub!

Al bijna 2 jaar geleden begon het te kriebelen voor ‘afkoel’water bij onze bed and breakfast in Centraal Portugal. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een hottub en bieden wij een heerlijk hottub arrangement aan.

Hottub arrangement Casa Traca bed and breakfast Centraal Portugal

Hottub arrangement

We hebben lang overwogen om een zwembad te nemen. Van zwembad stapten we al snel over naar een plonsbad. Er zijn immers in de directe omgeving meer dan voldoende natuurlijke zwemgelegenheden. Echter een plonsbak waar je tijdens warme zomerdagen even heerlijk in kan afkoelen is natuurlijk wel lekker.

Echter onze filosofie is dat wij onze gasten mee willen laten genieten van ons genieten. Hiertoe zijn we nog eens goed bij onszelf te rade gegaan. Wij zijn geen personen voor een eigen zwembad maar wel voor een hottub!

Wij genieten van een hottub en kunnen u dus met ons mee laten genieten door ons hottub arrangement!

 

De zoektocht naar een hottub

Het was echt niet makkelijk, of eigenlijk we maakten het onszelf niet gemakkelijk. Ik heb een redelijke afkeer van onnodig plastic en kunststof. Wij houden van natuurlijke materialen en dan vooral van hout. Echter hout en de Portugese zon zijn niet de allergrootste vrienden.

Na lang zoeken in Portugal maar ook Spanje en Frankrijk kwamen we toch weer uit in Nederland, bij Elite Wellness. Daar vonden we op papier wat we zochten: een houtgestookte hottub met airjets én waterjets. Natuurlijk met een houten omkasting!

Kies voor het hottub arrangement

Ondernemersweek Relaxen in hottub Bed and Breakfast Casa Traca Valbona

Hottub arrangement

Wij hebben sinds maart 2020 een heerlijke hout gestookte hottub. Het is fijn ontspannen met de air- en jetstreams in het warme water als het kouder is. Of lekker afkoelen als het heel warm is buiten. Wilt u ook genieten van een heerlijk hottub arrangement? Dat kan laat het wel even van te voren weten dan zorgen wij dat deze voor u klaar staat.

Wat houdt het hottub arrangement in?

Minimaal 2 uur heerlijk relaxen in warm water, verwarmd door de houtkachel. Inclusief gebruik van de airjets en waterjets.

Hoort er nog meer bij het hottub arrangement?

Ja bij het arrangement hoort ook een fles wijn en een tapasplankje!

Voor hoeveel personen is het hottub arrangement geldig?

Het arrangement is voor 2 volwassenen en kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee met de ouders.

Wat zijn de kosten van het hottub arrangement?

Het hottub arrangement kost € 35,00 inclusief badlakens. | Extra volwassenen € 10,00 per persoon | Extra kinderen € 5,00 per kind

Wat moet ik nog meer weten over het hottub arrangement?

Het maximaal aantal personen, volwassenen én kinderen, is 6 personen. Reserveren van het hottub arrangement minimaal 6 uur van te voren in verband met verwarmen van het water. Badhanddoeken verstrekken wij bij het hottub arrangement, er zijn eventueel slippers te leen.

Gun jezelf even heerlijk relaxen en genieten! Gun jezelf samen met je partner een hottub arrangement bij onze bed and breakfast in Arganil, Centraal Portugal!