Boek uw verblijf

 

Controleer de beschikbaarheid van de gewenste kamer, reserveer en boek uw kamer eenvoudig online. Indien u meer dan 2 jaar vooruit wilt boeken stuurt u dan een mail  met uw reserveringsaanvraag.
Als er geen kamers beschikbaar zijn op de door u gewenste datum stuurt u dan even een email. Zolang wij de aanbetaling voor de kamer nog niet hebben ontvangen is deze nog beschikbaar.

 

Boek je verblijf – overige informatie

Boek je een verblijf van 3 nachten of meer dan verlenen wij een korting van € 5,00 per nacht.  Dit is reeds in het getoonde bedrag verwerkt.

Het is ook mogelijk om via onze website vliegtickets te boeken én een auto te huren. Met het invullen van het reserveringsformulier gaat u tevens akkoord met ons privacy beleid

Na het reserveren krijgt u direct een bevestiging met daarin de betalingsgegevens en overige informatie. Waarbij onder andere ook een link en QR code naar onze eigen app. U kunt deze installeren op uw telefoon. In de app vindt u enkele tips voor bezienswaardigheden maar ook belangrijke telefoonnummers. Alsook informatie over parkeren, wifi en restaurantjes. U krijgt van ons een toegangscode. De app is te downloaden voor IOS en Android en is uiteraard gratis te gebruiken door u na uw reservering. 

 

App digitale concierge  Download hier alvast de app. U ontvangt de code na reservering.