Byzanthijnse kamer

Slapen als een sultan in de Byzanthijnse familiekamer,

De Byzanthijnse kamer is de ideale kamer voor gezinnen, deze kamer heeft een groot balkon en er kan een extra bed geplaatst worden.

De Byzanthijnse kamer is ingericht met warme oosterse kleuren. Geïnspireerd op het oude Turkije, het Byzanthijnse rijk met zijn hoofdstad Constantinopel, het huidige Istanbul.  Koffie en thee drinkt u uit  originele Turks aardewerk en glaswerk. De kamer beschikt over een royale zithoek met heerlijke (kelim)kussens waarin u lekker kunt wegzakken met een boek of een wijntje uit de streek: vinho-verde. Tevens kunnen wij de sofabank omtoveren in een comfortabel twee-persoonsbed.  Dit maakt de kamer zeer geschikt voor zowel stellen als gezinnen met maximaal 2 kinderen.
Geniet van een prachtige zonsondergang boven de bergen vanaf uw eigen balkon welke over de gehele lengte van de kamer loopt. Vanaf het balkon heeft u prachtig uitzicht over de vallei van de Monte d’Alto, dit is trouwens ook het magnifieke uitzicht ‘s morgens vanuit uw bed! Wat te denken van een kopje koffie of thee ‘s morgens en de vele vogels horen ontwaken. Op de kamer heeft u de mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee.
Byzanthijnse kamer Byzanthijnse kamer
baby bed baby crib
(Foto’s van bedje in de Retro kamer)

Extra’s van deze kamer:

  • In deze kamer kan een baby bedje bijgeplaatst – € 5,00 per nacht inclusief linnengoed

  • In de Byzanthijnse kamer is een hond toegestaan – € 5,00 per nacht.

De badkamer wordt gedeeld met de Retro-kamer en de Far-East kamer op dezelfde verdieping. U heeft een eigen gedeelte in de badkamerkast. Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen. Wij houden rekening met het milieu en verschonen de handdoeken eens in de 3 dagen of op aanvraag vaker. Wij proberen, net als onze Portugese mede-dorpsbewoners, rekening te houden met het milieu. Bedlinnen verschonen wij eenmaal per week of op verzoek vaker bij warm weer.
Voor meer sfeerfoto’s en impressies over Bed and Breakast Casa Traca volg ons op Instagram.

 

Kamer specificaties

Badjassen, föhn, zeepInclusief
Bedden1 tweepersoonsbed | tweepersoonsslaapbank
Kamergrootte 35 m2
Late-checkoutMogelijk tegen betaling
WifiGratis
Koffie- en theeGratis op kamer aanwezig