Kamers Bed and Breakfast

We hebben 4 gastenkamers beschikbaar in onze Bed & Breakfast. Elke gastenkamer heeft een eigen thema. U kunt kiezen uit de Classic Room, de landelijke kamer, de Retro kamer welke u terugwerpt in de jaren 70 van de vorige eeuw of één van de beide oosterse kamers: de byzanthynse kamer of de Verre Oosterse kamer, waarin een aantal stijlen samengebracht zijn waardoor u het gevoel heeft te leven als een missionaris in Afrika.

Uiteraard zijn alle gastenkamers op basis van beschikbaarheid. Welke kamer(s) u ook kiest om bij ons te logeren u zult er heerlijk tot rust komen en kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de bergen. Elke gastenkamer heeft iets extra’s, iets bijzonders: zo heeft de classic room een eigen grote luxe badkamer, de byzanthynse kamer heeft een balkon en de retro kamer is extra groot. Alle gastenkamers zijn voorzien van een heren- en een damesbadjas.

Classic kamer Bed & Breakfast Casa Traca Centraal Portugal Arganil
Byzanthijnse kamer Bed & Breakfast Casa Traca Centraal Portugal Arganil

Meer informatie over de gastenkamers

Prijzen zijn per kamer, inclusief ontbijt voor 2 personen. In de Retro kamer  en de Byzanthijnse kamer is er de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen tegen een kleine meerprijs. Elke kamer beschikt over de mogelijkheid om koffie en thee te maken. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar in de kamer. Overige drankjes zoals bier, wijn, frisdrank en verse vruchtensap (van seizoenfruit indien aanwezig) zijn in een beperkt assortiment verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Er is een gemeenschappelijke ruimte waar u boeken, Nederlandstalig, gezelschapsspellen en voor de kinderen lego en Playmobil kan vinden. Komt u met kinderen dan zijn de beide oosterse kamers goed te combineren met elkaar.

Roken en brandgevaar

Bed and Breakfast Casa Traca is een rookvrije Bed and Breakfast. Dit betekent dat er in het hele huis niet gerookt mag worden. In de tuin zijn voldoende zitjes om wel te kunnen roken. Houdt u er rekening mee dat Portugal een droog en warm land is. B&B Casa Traca ligt in een bosrijke omgeving, wees derhalve altijd alert met vuur. Bosbranden komen ook hier helaas voor.

De kamers op de eerste verdieping zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er is geen lift aanwezig. Het ontbijt wordt gereserveerd in de serre beneden waarbij u een fantastisch uitzicht heeft over de tuin. Ontbijt is tussen 7.30 uur en 10.00 uur.

Wifi is in de gehele accommodatie & tuin aanwezig en is gratis.

Retro kamer Bed & Breakfast Casa Traca, Arganil Centraal Portugal
Far East kamer Bed & Breakfast Casa Traca, Arganil Centraal Portugal

De tuin

De tuin maakt ook een belangrijk deel uit van onze B&B en deze is dan ook geheel vrij toegankelijk voor onze gasten. Net als in de gastenkamers hebben wij ook in de tuin thema lounge plekken. Voor sfeerbeelden hebben wij ook Instagram.

Inchecken en uitchecken

U kunt bij ons standaard inchecken tussen 14.00 uur en 19.00 uur. Wilt u eerder/later komen dan kan dit in overleg. Wij stellen het op prijs als u een te verwachten aankomsttijd aan ons doorgeeft dan kunnen wij daar rekening mee houden. Uitchecken is tussen 7.00 uur en 11.00 uur. U bent daarna nog van harte welkom om gebruik te maken van de gemeenschappelijke ruimten en de tuin.

Wilt u echter ook nog gebruik maken van uw kamer dan is een late uitcheck tot 13.00 uur mogelijk. Wij vragen hiervoor een bedrag van € 10,00

badjassen in alle kamers casa traca
Bed and Breakfast fohn Casa Traca