Kamers Bed and Breakfast

We hebben 4 gastenkamers beschikbaar in onze Bed & Breakfast. Elke gastenkamer heeft een eigen thema. U kunt kiezen uit de Classic Room, de landelijke kamer, de Retro kamer welke u terugwerpt in de jaren 70 van de vorige eeuw of één van de beide oosterse kamers: de byzanthynse kamer of de Verre Oosterse kamer, waarin een aantal stijlen samengebracht zijn waardoor u het gevoel heeft te leven als een missionaris in Afrika.

Uiteraard zijn alle gastenkamers op basis van beschikbaarheid. Welke kamer(s) u ook kiest om bij ons te logeren u zult er heerlijk tot rust komen en kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de bergen. Elke gastenkamer heeft iets extra’s, iets bijzonders: zo heeft de classic room een eigen grote luxe badkamer, de byzanthynse kamer heeft een balkon en de retro kamer is extra groot. Alle gastenkamers zijn voorzien van een heren- en een damesbadjas.

Meer informatie over de gastenkamers

Prijzen zijn per kamer, inclusief ontbijt voor 2 personen. In de Retro kamer  en de Byzanthijnse kamer is er de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen tegen een kleine meerprijs. Elke kamer beschikt over de mogelijkheid om koffie en thee te maken. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar in de kamer. Overige drankjes zoals bier, wijn, frisdrank en verse vruchtensap (van seizoenfruit indien aanwezig) zijn in een beperkt assortiment verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Er is een gemeenschappelijke ruimte waar u boeken, Nederlandstalig, gezelschapsspellen en voor de kinderen lego en Playmobil kan vinden. Komt u met kinderen dan zijn de beide oosterse kamers goed te combineren met elkaar.

Bed and Breakfast Casa Traca is een rookvrije Bed and Breakfast. Dit betekent dat er in het hele huis niet gerookt mag worden. In de tuin zijn voldoende zitjes om wel te kunnen roken. Houdt u er rekening mee dat Portugal een droog en warm land is. B&B Casa Traca ligt in een bosrijke omgeving, wees derhalve altijd alert met vuur. Bosbranden komen ook hier helaas voor.

De kamers op de eerste verdieping zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er is geen lift aanwezig. Het ontbijt wordt gereserveerd in de serre beneden waarbij u een fantastisch uitzicht heeft over de tuin. Ontbijt is tussen 7.30 uur en 10.00 uur.

Wifi is in de gehele accommodatie & tuin aanwezig en is gratis.

De tuin

De tuin maakt ook een belangrijk deel uit van onze B&B en deze is dan ook geheel vrij toegankelijk voor onze gasten. Net als in de gastenkamers hebben wij ook in de tuin thema lounge plekken. Voor sfeerbeelden hebben wij ook Instagram.

 
 • Classic Room

  Classic Room

  Prijzen per nacht vanaf: €57,50 per nacht

  Landelijk en romantisch slapen in the Classic Room De Classic Room heeft een landelijke inrichting en rustige sfeer. U kunt er heerlijk ontspannen na een actieve dag. De kamer bevindt […]

  Lees verder
   
 • Grote kamer met mogelijkheid extra bed

  Retro kamer

  Prijzen per nacht vanaf: v.a. € 50,00 per nacht

  Slapen als in de sixties & seventies: Retro kamer! De Retro kamer, de perfecte kamer als u reist met een kind De Retro kamer ligt op de eerste verdieping. Deze kamer […]

  Lees verder
   
 • Byzanthijnse kamer

  Byzanthijnse kamer

  Prijzen per nacht vanaf: v.a. € 52,50 per nacht

  Slapen als een sultan in de Byzanthijnse familiekamer, De Byzanthijnse kamer is de ideale kamer voor gezinnen, deze kamer heeft een groot balkon en er kan een extra bed geplaatst […]

  Lees verder
   
 • Far East kamer

  Far East kamer

  Prijzen per nacht vanaf: v.a. € 50,00 per nacht

  De perfecte kamer voor vrienden of oudere kinderen, Oriental, Far East missionaris kamer brengt u naar de sferen van een handelsreiziger. de  kamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden Meer over de […]

  Lees verder