Retro kamer

Retro kamer Casa Traca B&B Centraal Portugal
retro kamer Bed and Breakfast Centraal Portugal
retro kamer Bed and Breakfast Centraal Portugal
baby bed ledikant

Slapen als in de sixties & seventies: Retro kamer! De Retro kamer, de perfecte kamer als u reist met een kind

De Retro kamer ligt op de eerste verdieping. De Retro kamer neemt u mee terug in de tijd naar de jaren ’70 van de twintigste eeuw. Als reactie op het veranderende politieke klimaat en de mondiale problemen zijn er talrijke pogingen ondernomen om alternatieven op de gebruikelijke levensvormen te vinden. Deze Retro periode heeft ons geïnspireerd tot deze kamer: alternatieve vormen en kleuren en toch een eenheid.

Op de Retro kamer vindt u geheel in Retro stijl een eigen koffie- en thee mogelijkheid. De Retro kamer leent zich uitstekend voor meerdere personen. De  retro kamer beschikt over een bank welke omgetoverd tot bed een heerlijke nachtrust garandeert. Wij vragen hier een kleine vergoeding voor per nacht. Er blijft dan nog ruimte over in de kamer voor een aangenaam verblijf.

Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. Handdoeken worden op verzoek verschoond, wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Net zoals onze Portugese dorpsbewoners dit doen. Bedlinnen wordt in principe eenmaal per week verschoond, bij hogere temperaturen is het mogelijk om dit vaker te doen.

Voor onze jongste gasten

Op de Retro kamer is het mogelijk om een baby bedje bij te plaatsen. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per nacht. Dit is inclusief linnengoed en slaapzakje.

Ledikant bij Casa Traca 3 baby bed baby crib retro kamer Bed and Breakfast Centraal Portugal

De Retro kamer maakt gebruik van een grote gedeelde badkamer op deze verdieping. In deze badkamer kan elke gastenkamer beschikken over een eigen kastgedeelte en handdoekendroogrek. De Retro kamer is onze grootste gastenkamer en hij is ongeveer 35m2 en beschikt onder andere over een heerlijke relaxfauteuil. De Retro kamer is ook goed te combineren met de Far East kamer.

Neem ook een kijkje op ons instagram account voor meer sfeerfoto’s van de Retro kamer.

Retro kamer specificaties

  • Inclusief badjassen, föhn, zeep

  • Gratis Wifi

  • Gratis koffie en thee op de kamer

  • Inclusief ontbijt

  • Mogelijkheid tot bij plaatsen babybed

  • 1 tweepersoonsbed

  • 1 sofa bed , eenpersoons

  • Kamergrootte 35 m2

  • Late uitcheck mogelijk