Samenwerkingen

Middels samenwerking met diverse lokale organisaties kunnen wij u naast uw verblijf bij Bed and Breakfast Casa Traca ook leuke trips en uitstapjes adviseren. Het bieden van een goede slaapgelegenheid en een heerlijk ontbijt is uiteraard onze basis. Daarnaast is het ook mogelijk om een (volledig) arrangement te boeken. Zie hiervoor onze pagina arrangementen. Vindt u niet wat u zoekt dan kunnen wij altijd in overleg iets op maat voor u samenstellen.

Wij hebben een samenwerking met de diverse organisaties. Op het gebied van wandelen, kayakken, mountainbike’n en paardrijden hebben wij gunstige prijsafspraken kunnen maken voor u. Alles is geschikt voor beginners tot de doorgewinterde sportbeoefenaar, met of zonder gids c.q. begeleiding. Tegen een kleine vergoeding kunt u met ons mee-eten in de avond en zijn er ook frisdrank, water, bier en wijn verkrijgbaar. Maar we adviseren u ook graag de leuke restaurantjes in de omgeving voor een authentiek prato do dia.

Rondreis

Er is met B&B Casa Traca als uitvalsbasis veel te zien en te ontdekken in het relatief onbekende en weinig toeristische centraal Portugal. Wilt u echter dit mooie land breder verkennen dan is een rondreis wellicht voor u een goede oplossing. Wij werken samen met accommodaties in Noord Portugal, in de Alentejo en in de Algarve om zo een compleet pakket aan te kunnen bieden. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen. Meer informatie over de rondreizen

Samenwerking met collega accommodaties 

Wij werken samen met collega’s in de omgeving. Mocht Bed and Breakfast Casa Traca onverhoopt de door u gewenste datum niet meer beschikbaar hebben. Neem dan even contact met ons op. Wij kijken dan samen met u naar een geschikt alternatief of verwijzen u door naar een collega in de omgeving.

Trots op:

Winner GuestsLoveUs Casa Traca

samenwerking natuurhuisje

natuurhuisje Casa Traca ArganilNatural PT - Serra do Açor
Wij staan ook op Huisjes.net