Samenwerkingen diversen

Middels samenwerking met diverse lokale organisaties kunnen wij u naast uw verblijf bij Bed and Breakfast Casa Traca ook leuke trips en uitstapjes adviseren. Het bieden van een goede slaapgelegenheid en een heerlijk ontbijt is uiteraard onze basis. Daarnaast is het ook mogelijk om een (volledig) arrangement te boeken. Zie hiervoor onze pagina arrangementen. Vindt u niet wat u zoekt dan kunnen wij altijd in overleg iets op maat voor u samenstellen. Wij hebben met de diverse organisaties op het gebied van wandelen, kayakken, mountainbike’n en paardrijden gunstige prijsafspraken kunnen maken voor u. Alles is geschikt voor beginners tot de doorgewinterde sportbeoefenaar, met of zonder gids c.q. begeleiding. Tegen een kleine vergoeding kunt u met ons mee-eten in de avond en zijn er ook frisdrank, water, bier en wijn verkrijgbaar maar we adviseren u ook graag de leuke restaurantjes in de omgeving voor een authentiek prato do dia.

Rondreis

Er is met B&B Casa Traca als uitvalsbasis veel te zien en te ontdekken in het relatief onbekende en weinig toeristische centraal Portugal. Wilt u echter dit mooie land breder verkennen dan is een rondreis wellicht voor u een goede oplossing. Wij werken samen met accommodaties in Noord Portugal, in de Alentejo en in de Algarve om zo een compleet pakket aan te kunnen bieden. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen. Meer informatie over de rondreizen

Samenwerking met collega accommodaties 

Wij werken samen met collega’s in de regio die een ander c.q. aanvullend aanbod bieden om u zo een ideale vakantie te kunnen bezorgen.

  • Een glamping tent in Sinde
  • Een appartement in Goís
  • Beachhouse in Figueira da Foz

Samenwerkende accommodaties vindt u hier

 
 
 
Binnenkort vindt u hier onze nieuwe aanbieding
error: Content is protected !!