Extra’s & Meer

Casa traca wine wijn Relaxen, ontspannen, ontstressen en vooral ook genieten!

Dat is waar uw vakantie in Centraal-Portugal om draait. De persoonlijke en ook informele sfeer van een bed & breakfast. Daarom hebben we ook extra diensten zoals diner op de dag van aankomst. Als ook vervoer vanaf het vliegveld of treinstation, maar ook een lekker lunchpakket tijdens één van uw uitstapjes. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot gebruik van wasmachine en desgewenst ook droger tegen een kleine vergoeding. Ideaal als u niet met veel bagage wilt reizen!

 

Ontbijt – lunchpakket – diner

Ontbijt wordt bij Casa Traca geserveerd in de gezellige serre tussen 7.30 en 10.00 uur op een vooraf gesproken tijd. Het ontbijt serveren wij aan tafel uit. Ons ontbijt bestaat onder meer uit fruit uit eigen tuin en ook eieren van onze eigen kippen. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.
Gaat u een dagtrip maken, dan kunt u ook gebruik maken van een heerlijk verzorgd lunchpakket van Casa Traca inclusief drankje en een stuk fruit. U dient dit een dag van te voren aan te geven.
Op de dag van aankomst is het mogelijk om samen met ons het diner te gebruiken. Ideaal als u rond etenstijd aankomt en niet direct op zoek wilt naar een restaurant. Laat het ons wel even weten gelijk met uw boeking of uiterlijk 48 uur voor aankomst.  Bij het diner serveren wij wijn, bier, frisdrank en/of water.
We vragen een onkostenvergoeding per persoon voor het lunchpakket en het diner.
Tevens hebben wij ook een kleine honestybar. Deze koelkast bevat naast water en frisdrank ook bier en wijn. Bij het uitchecken rekenen wij met u af.
Ook eigen meegebrachte consumpties kunt u gebruiken in de tuin op één van de vele terrassen. Bij slechter weer bent u tevens ook van harte welkom in de serre of in de bibliotheekruimte boven. Ook uw kamer leent zich uitstekend om te relaxen in alle rust en privacy.

Overige informatie

De gehele tuin is vrij toegankelijk voor onze gasten. Deze leent zich ook uitstekend voor een dagje relaxen.
Zowel in de centrale hal als op de kamers liggen informatiemappen. Hierin vindt u naast onze huishoudelijke regels ook belangrijke telefoonnummers en adressen. Tevens hierin opgenomen een beknopt overzicht van de te boeken excursies. Daarbij ook informatie over bezienswaardigheden en uitstapjes in de omgeving. 

Onze uitchecktijd is om uiterlijk 11.00 uur. Echter wilt u langer gebruik maken van uw kamer dan kan dit mits deze beschikbaar is. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Ophaal dienst

De eenvoudigste manier om naar Casa Traca te komen is met de auto. Wanneer u met het vliegtuig komt is de gemakkelijkste en goedkoopste manier  om te kiezen voor ‘vliegen en rijden’. Als u wilt kunnen wij u adviseren. Als u geen auto wilt huren kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst uit Coimbra. Informeer naar de mogelijkheden. U kunt vanaf Porto met de trein naar Coimbra reizen alwaar wij u op het station ophalen. Ophalen vanaf het vliegveld Porto is alleen in overleg mogelijk.