Extra’s & diner & meer

Casa traca diner Relaxen, ontspannen, ontstressen en vooral ook genieten!

Dat is waar uw vakantie in Centraal-Portugal om draait. De persoonlijke en ook informele sfeer van een bed & breakfast. Daarom hebben we ook extra diensten. Als u laat aankomt kunt u een hapje met ons mee-eten tijdens ons diner. Wilt u dit wel even van te voren aangeven dan kunnen we daar rekening mee houden.  Als ook vervoer vanaf het vliegveld of treinstation. Ook een lekker lunchpakket tijdens één van uw uitstapjes is mogelijk. Smeert u hiervoor gerust een broodje extra aan de ontbijttafel. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot gebruik van wasmachine en desgewenst ook droger tegen een kleine vergoeding. Ideaal als u niet met veel bagage wilt reizen!

Ontbijt – eten & drinken

Ontbijt wordt bij Casa Traca geserveerd in de gezellige serre tussen 7.30 en 10.00 uur op een vooraf gesproken tijd. Het ontbijt serveren wij aan tafel uit. Ons ontbijt bestaat onder meer uit fruit uit eigen tuin en ook eieren van onze eigen kippen. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

Gaat u een dagtrip maken, dan kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid van een  lunchpakket. Ons ontbijt is dusdanig uitgebreid dat u gerust een extra broodje mag smeren om mee te nemen. Wilt u meer meenemen vraag dan even naar de mogelijkheden.

Op de dag van aankomst is het mogelijk om samen met ons het diner te gebruiken. Ideaal als u rond etenstijd aankomt en niet direct op zoek wilt naar een restaurant. Laat het ons wel even weten gelijk met uw boeking of uiterlijk 48 uur voor aankomst. Voorts verwijzen wij u voor het diner graag naar één van de vele restaurantjes in de omgeving. Bijvoorbeeld naar restaurente Principe do Alva Coja met uitzicht over de Rio Alva.

We vragen een onkostenvergoeding per persoon voor een lunchpakket en het diner.
Tevens hebben wij ook een kleine honestybar. Bij het uitchecken rekenen wij met u af.
Ook eigen meegebrachte consumpties kunt u gebruiken in de tuin op één van de vele terrassen. Bij slechter weer bent u tevens ook van harte welkom in de serre of in de bibliotheekruimte boven. Ook uw kamer leent zich uitstekend om te relaxen in alle rust en privacy.

Overige informatie

De gehele tuin is vrij toegankelijk voor onze gasten. Deze leent zich ook uitstekend voor een dagje relaxen.
Zowel in de centrale hal als op de kamers liggen informatiemappen. Hierin vindt u naast onze huishoudelijke regels ook belangrijke telefoonnummers en adressen. Tevens hierin opgenomen een beknopt overzicht van de te boeken excursies. Daarbij ook informatie over bezienswaardigheden en uitstapjes in de omgeving. 

Onze uitchecktijd is om uiterlijk 11.00 uur. Echter wilt u langer gebruik maken van uw kamer dan kan dit mits deze beschikbaar is. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Ophaal dienst

De eenvoudigste manier om naar Casa Traca te komen is met de auto. Wanneer u met het vliegtuig komt is de gemakkelijkste en goedkoopste manier  om te kiezen voor ‘vliegen en rijden’. Als u wilt kunnen wij u adviseren. Als u geen auto wilt huren kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst uit Coimbra. Informeer naar de mogelijkheden. U kunt vanaf Porto met de trein naar Coimbra reizen alwaar wij u op het station ophalen. Ophalen vanaf het vliegveld Porto is alleen in overleg mogelijk.

Hottube arrangement

Wij hebben sinds maart 2020 een heerlijke hout gestookte hottub. Het is fijn ontspannen met de air- en jetstreams in het warme water als het kouder is. Of lekker afkoelen als het heel warm is buiten. Wilt u hier ook van genieten? Dat kan laat het wel even van te voren weten dan zorgen wij dat deze voor u klaar staat.