Extra’s & Meer

Casa traca wine wijn Relaxen, ontspannen, ontstressen en vooral ook genieten!

Dat is waar uw vakantie in Centraal-Portugal om draait. De persoonlijke en ook informele sfeer van een bed & breakfast. Daarom hebben we ook extra diensten zoals diner op de dag van aankomst. Als ook vervoer vanaf het vliegveld of treinstation, maar ook een lekker lunchpakket tijdens één van uw uitstapjes. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot gebruik van wasmachine en desgewenst ook droger tegen een kleine vergoeding. Ideaal als u niet met veel bagage wilt reizen!

 

Ontbijt – lunchpakket – diner

Ontbijt wordt bij Casa Traca geserveerd in de gezellige serre tussen 7.30 en 10.00 uur op een vooraf gesproken tijd. Het ontbijt serveren wij aan tafel uit. Ons ontbijt bestaat onder meer uit fruit uit eigen tuin en ook eieren van onze eigen kippen. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.
Gaat u een dagtrip maken, dan kunt u ook gebruik maken van een heerlijk verzorgd lunchpakket van Casa Traca inclusief drankje en een stuk fruit. U dient dit een dag van te voren aan te geven.
Op de dag van aankomst is het mogelijk om samen met ons het diner te gebruiken. Ideaal als u rond etenstijd aankomt en niet direct op zoek wilt naar een restaurant. Laat het ons wel even weten gelijk met uw boeking of uiterlijk 48 uur voor aankomst.  We serveren bij het diner wijn, bier, frisdrank en/of water.
We vragen een onkostenvergoeding per persoon voor het lunchpakket en het diner.
Tevens hebben wij ook een kleine honestybar. Deze koelkast bevat naast water en frisdrank ook bier en wijn. Bij het uitchecken rekenen wij met u af.
Ook eigen meegebrachte consumpties kunt u gebruiken in de tuin op één van de vele terrassen. Bij slechter weer bent u tevens ook van harte welkom in de serre of in de bibliotheekruimte boven. Ook uw kamer leent zich uitstekend om te relaxen in alle rust en privacy.

Honden bij Casa Traca

Honden zijn ook welkom bij Bed and Breakfast Casa Traca, mits goed opgevoed en luisterend. Zij dienen sociaal te zijn en ook te kunnen omgaan met andere honden. Wij hebben zelf twee reuen: een kruising tussen een Serra da Estrella/flatcoated retriever en een Labrador. Tevens hebben we ook een teefje, een vondelingtje die inmiddels ook haar eigen plekje heeft gevonden bij ons. Aangezien we ook katten hebben moet uw hond ook enigszins gewend zijn aan katten.

Er zijn echter wel enkele huisregels als u uw hond mee wilt nemen.

  • Honden zijn uitsluitend welkom mits vermeld bij boeking en na overleg. Wij vragen een toeslag van € 5,00 per nacht voor de hond. Dit bedrag schenken wij aan een goed doel.
  • Uw hond mag bij u op de kamer. Echter dit is alleen mogelijk in de byzanthijnse kamer met balkon.

Overige informatie

De gehele tuin is vrij toegankelijk voor onze gasten. Deze leent zich ook uitstekend voor een dagje relaxen.
Zowel in de centrale hal als op de kamers liggen informatiemappen. Hierin vindt u naast onze huishoudelijke regels ook belangrijke telefoonnummers en adressen. Tevens hierin opgenomen een beknopt overzicht van de te boeken excursies. Daarbij ook informatie over bezienswaardigheden en uitstapjes in de omgeving. 

Onze uitchecktijd is om uiterlijk 11.00 uur. Echter wilt u langer gebruik maken van uw kamer dan kan dit mits deze beschikbaar is. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Ophaal dienst

De eenvoudigste manier om naar Casa Traca te komen is met de auto. Wanneer u met het vliegtuig komt is de gemakkelijkste en goedkoopste manier  om te kiezen voor ‘vliegen en rijden’. Als u wilt kunnen wij u adviseren. Als u geen auto wilt huren kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst uit Coimbra. Informeer naar de mogelijkheden. U kunt vanaf Porto met de trein naar Coimbra reizen alwaar wij u op het station ophalen. Ophalen vanaf het vliegveld Porto is alleen in overleg mogelijk.

Tips:

Voor goedkope vliegtickets naar Porto of Lissabon kunt u De goedkoopste vliegtickets raadplegen.

Een auto huren is mogelijk via één van de vele verhuurbedrijven die op het vliegveld aanwezig zijn.

U kunt ook rechtstreeks een auto reserveren via CarDelMar huurauto's - Wereldwijd · Makkelijk · Goedkoop