Ja heus Bed and Breakfast Casa Traca heeft sinds enkele dagen een eigen app. Een app die voor onze gasten gratis te downloaden is in de Apple store en in Google play Store. De Digitale Concierge!

De digitale concierge app.

Wat is nu deze app? Hij heet de Digitale Concierge en doet dan ook precies wat een concierge doorgaans doet. Hij voorziet de gasten van informatie op maat.

In de app kan ik alle informatie kwijt die ik wil delen met onze gasten. Natuurlijk is de app niet in de plaats van ons persoonlijke contact. Het is echter wel een goede aanvulling hierop. Onze gasten hebben nu overzichtelijk en op een makkelijke manier alle informatie bij de hand. Geen algemene informatie maar speciaal van en over Bed and Breakfast Casa Traca. Wat is er te zien en te doen in de directe omgeving van Arganil. Belangrijke adressen als de tandarts, ziekenhuis maar ook de supermarkt en de weekmarkt. Ook het telefoonnummer van een taxi ontbreekt niet.

Ook onze huisregels hebben er een plekje gekregen. Zo kunt u op uw gemak nog even terug kijken wat de inchecktijden zijn. Alsook andere nuttige informatie over de eten en drinken, het ontbijt en ook de wifi code krijgt u alvast.

Wanneer krijgt u de code?

Zodra u bij ons een reservering maakt krijgt u direct in de bevestiging de download instructie en ook de code van onze eigen applicatie.

Na het installeren en inloggen krijgt u onder andere onderstaande schermen te zien:

Wij zullen deze tool ook regelmatig bijwerken dus log af en toe eens in. Reserveer hier uw vakantie en krijg direct toegang tot de app