Waarom een hottub en geen zwembad. Weet ze eigenlijk wel wat ze wil? Ja juist daarom, lees het hier.

Rust & Ruimte & Relaxen

Ook ik moet eraan geloven en gaan werken me de blokken editor in WordPress, Gutenberg. Nog geen fan van maar alles went tenslotte. Tenminste bijna alles. Als echte weegschaal houd ik graag vast aan zekerheden én blijf ik soms heel lang wikken en wegen. 

Geen zwembad maar…

Zo ook voor ons nieuw te realiseren zwembad .Wij gaan terug naar onze basis. Destijds, ruim 5 jaar geleden, gingen we op zoek naar een huis met niet teveel grond én zonder zwembad. Hier hadden we ook goede redenen voor. Namelijk met het oog op de toekomst wilden we niet afhankelijk worden van anderen voor onderhoud van de tuin. Dit is prima gelukt! Zwemgelegenheden zijn er meer dan genoeg in de buurt. Al op 10 minuten loopafstand is er een heerlijk praia fluvial in Folques.  Wij gaan zelf graag naar een iets verder gelegen rivierstrandje waar een fijn barretje bij is. Kortom we missen geen zwembad. Wel heb ik al voordat we naar Portugal gingen verhuizen gezegd graag een hottub of jacuzzi te willen. Heerlijk zo’n kuip met bubbels waar je lekker in kan ontspannen na een dag werken. Of in de zomer afkoelen op een warme dag. In de lente en herfst het water verwarmen en al heerlijk genieten van een zwoele avond. Of wat te denken van een zomeravond in een verwarmde hottub met een wijntje? 

……maar een hottub!

Wij vinden het fijn om mensen te mogen ontvangen in ons huis, in de B&B. Nieuwe mensen leren kennen. Fijne gesprekken of alleen een praatje bij het ontbijt. Gasten mee laten genieten van ons fijne plekje. Het huis, de tuin maar ook de hele omgeving. Genieten komt echter vanuit jezelf. Je kan dan ook alleen gasten laten meegenieten als jezelf helemaal happy bent daar waar je woont. We hebben eigenlijk nooit een zwembad gewild maar zo’n fijne hottub wel.

De nieuwe indeling

Nu waren er al enkele voorbereidingen getroffen voor het zwembad. Echter hier kunnen we perfect op doorgaan voor onze nieuwe plannen. Of eigenlijk dus oude plannen. Het pluimvee heeft inmiddels een mooiere en beter hekwerk. De achterste volière is beter toegankelijk. De hele boomgaard krijgt een meer open karakter én er komt een heerlijk prieel. Natuurlijk met een relax-hoekbank met kussens én een tafeltje om je wijntje op te zetten.

We zijn druk bezig met een hottub met bubbels, dus eigenlijk een spa of jacuzzi uit te zoeken. Deze komt dan in een eigen prieel te staan met schitterend uitzicht op de bergen en de vallei van Valbona. Ben jij straks onze eerste gast die deze nieuwe aanwinst komt uitproberen? Boek hier dan jouw vakantie en maak gebruik van de korting.