Open! Casa Traca is open, u bent welkom!

open,spandoek,welkom,opening,B&B,Casatraca

Welkom bij B&B Casa Traca, weet ons te vinden!

Open!

Afgelopen 1 mei zijn wij open gegaan met onze Bed and Breakfast of zoals dat hier in Portugal heet ons Alojemento Local. Er is veel gebeurd de afgelopen 2 maanden en hiervan hebben we op onze facebookpagina een (bijna) dagelijks blog bijgehouden. Klik hier om meer te lezen over wat er allemaal gebeurd is voor dat we open zijn gegaan.

We zijn nog steeds bezig en zullen dat ook blijven doen maar de gastenkamer, de badkamers, de serre annex eetkamer, de gemeenschappelijke ruimte binnen en het grootste deel van de tuin zijn klaar! We hebben de grote estufa, kweektent, uit de tuin verwijderd en op die plaats wordt nu een moestuin, kennel en kippenverblijf gerealiseerd.  Een moestuin om meer zelf support te zijn maar ook voor onze gasten én gewoon omdat we het leuk vinden!

De hond mag mee

Een kennel omdat we graag zelf een hond willen maar deze net als de honden van eventuele gasten niet binnen mag slapen, komen. Het wordt een mooie, warme in de winter en koele in de zomer kennel uiteraard water en winddicht dus een prima verblijf. Wilt u eventueel een hond meenemen dan kan dat maar uitsluitend na dit met ons overlegd te hebben. Wij vragen hier wel een kleine bijdrage voor. Tot slot het kippenverblijf: tja wat ben in het groene hart van Portugal zonder kippen, je eigen eitjes? Kom gerust een paar nachten bij ons logeren om al het moois van deze omgeving te ontdekken. We geven u graag advies, we organiseren ook wandelweken en -dagen en activiteitenweken. Deze vindt u elders op deze website: themaweken. Tot ziens bij Bed and Breakfast Casa Traca!