Ondernemersweek Centraal Portugal

Nog te bepalen datum in 2023

Prijs € 950,00 obv 1 persoon/kamer

Bijna een week lang de volle focus op jouw bedrijf en jezelf? Dat kan tijdens de ondernemersweek bij Casa Traca in Centraal Portugal!

Tijdens de ondernemersweek ga je genieten! Even weg uit de drukte van jouw bedrijf en je privé leven waar je van alles moet. Waar je vaak druk bent met alle ballen hoog te houden en uit balans bent geraakt. Even helemaal aan jezelf denken: Me-time! Even niets moeten, nieuwe ideeën opdoen voor jouw bedrijf in alle rust en met gelijkgestemden. Je website optimaliseren zodat je nog beter gevonden wordt in de zoekmachines en jouw bezoekers ook klanten worden.

Je gaat uitgerust, met vernieuwde energie en de volle focus op jouw bedrijf weer naar huis. Een boost voor jezelf en jouw bedrijf!

Wat krijg je bij de ondernemersweek?

 • 5 Overnachtingen op basis van een kamer per persoon!

 • Inclusief ontbijt, lunch en diner

 • Inclusief koffie, thee en water en kleine snacks

 • Training SEO- en conversie optimalisatie voor betere online vindbaarheid

 • Werken aan je website onder mijn ervaren begeleiding als webdesigner en SEO optimalist.

 • Je krijgt een uitgebreid analyse rapport van jouw website met verbeterpunten waar we samen aan gaan werken gedurende de week.

 • Hottub arrangement inclusief tapas en fles bubbels!

 • Mindfulness sessie “Focus en ontspan” op een rustig ‘onthaast’ quinta nabij Oliveira do Hospital.

 • Middag ontspannen en relaxen aan nabijgelegen praia fluvial inclusief drankjes

voor onze gasten deze speciale gastenpagina MIndfulness ondernemersweek Portugal
ondernemersweek Centraal Portugal Jose van der Zwan Casa Traca

Voor wie is de ondernemersweek?

Even weg uit de hectiek en even de focus op jezelf én jouw bedrijf!

De ondernemersweek voor ondernemers zoals jij.

Nieuwe samenwerkingen aangaan, brainstormen met gelijkgestemde ondernemers. De focus leggen op jouw bedrijf! Waarom doe je ook alweer wat je doet? De focus leggen op jezelf en jouw bedrijf.

Tijdens de mindfulness sessie leer jij wat echt belangrijk is voor jezelf en jouw bedrijf. Leer je balans te krijgen in privé leven en onderneming waardoor er meer kostbare vrije tijd overblijft.

Je gaat met nieuwe energie en positieve ervaringen naar huis. Vol met nieuwe plannen waar je ook tijd voor vrij weet vrij te maken. Je weet hoe jij je tijd voortaan beter in balans kan houden tussen werk en privé. Jij en je website hebben een positieve boost gekregen en gaan samen weer met hernieuwde energie ondernemen!

 • Voor de ZZP’er………….

 • Voor de vastlopende ondernemer die verder wil

 • Voor degenen die hun focus willen hervinden

 • Voor jou, de ondernemer die meer focus en energie wil!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze ondernemersweek starten we elke dag met een vers en gezond ontbijt. We bespreken met elkaar de planning voor die dag, want ook relaxen en ontspannen is belangrijk om weer focus te krijgen op jouw bedrijf! Hoewel er een aantal programma onderdelen zijn is alles ook flexibel in te delen.

De ondernemersweek staat in het teken van ‘willen en creëren’ en niet van ‘moeten’!

Natuurlijk laat ik jullie de hoogtepunten van de omgeving zien! De watervallen van Fraga da Pena, het leistenen dorp Píodão en gaan we ook een fantastisch lekkere prato do dia eten in een lokaal café. Daarnaast heb je voldoende tijd voor jezelf tijdens de ondernemersweek om te sparren en te netwerken met de andere ondernemers.

Ondernemersweek: relaxen om tot ideeën te komen

Wat je nog meer wil weten

Aanmelden en deelnemers

 • Minimum aantal deelnemers: 4

 • Maximum aantal deelnemers: 8

 • Bij B&B Casa Traca zijn er 4 kamers beschikbaar

 • Meerdere personen op een kamer mogelijk

 • 2 Personen op een kamer: € 125,00 korting per persoon

Niet in de prijs inbegrepen

 • Vliegticket, dit moet jezelf regelen. Advies: vlieg met Transavia op Porto

 • Autohuur. Het is aan te bevelen om een auto te huren als jezelf nog op pad wilt gaan.

Dit is ook nog belangrijk

Natuurlijk ga ik ervan uit dat deze ondernemersweek doorgaat! Voor annuleringen geldt het normale annuleringsbeleid.

Bij meer aanmeldingen dan beschikbare kamers in Casa Traca kan er tegen een kleine meerprijs verbleven worden in Casa das Aveleiras.

Meer over mijzelf en Portugalore

Naast mijn hobby’s heb ik 2 andere passies: mijn bedrijven! Een prachtig B&B in Arganil waar jullie op deze website nog veel meer over kunnen vinden. Ik deel graag mijn genieten van deze fantastische plek met mijn gasten. Daarnaast heb ik een bedrijf in webdesign & SEO specialisatie: Portugalore.

Binnen Portugalore kan ik mijn creatieve ei kwijt in webdesign maar ook mijn wiskundige inslag. Het optimaliseren en technisch goed opbouwen van een website waardoor deze goed gevonden zal gaan worden in de zoekmachines. Een website die én mooi opgebouwd is én goed gevonden wordt zal dan ook leiden tot meer klanten! Ik vind het heerlijk om hier altijd weer een stapje verder te komen dan wat mogelijk lijkt!

Ik neem mijn klanten graag mee in dit proces: samen tot het beste eindresultaat komen! Dit gaan we ook doen tijdens de ondernemersweek.

Echter als geen ander weet ik ook dat het soms moeilijk is om dan grenzen te bewaken. Om ook aan me-time te denken en niet alleen eraan te denken maar ook me-time te hebben! Deze ondernemersweek in Centraal Portugal in mijn B&B Casa Traca combineert al deze facetten: tijd voor jezelf, tijd voor je website, tijd om te creëren en tijd om nieuwe energie en ideeën op te doen!

Beste geïnteresseerde,

Leuk dat je belangstelling hebt voor deze week focus-relax week.

Deze week is helaas al voorbij. In 2023 zal deze wederom georganiseerd worden bij voldoende belangstelling. Heb je interesse stuur dan een mail naar info@casatraca.com. Zodra er meer bekend is neem ik contact met je op. Je kan dan gebruik maken van een vooraanmelding.

Groetjes José Bed & Breakfast Casa Traca