Hoe gaan wij om met uw maar ook met onze veiligheid? Het corona virus Covid-19 heeft diepe sporen nagelaten in de wereld. Wij vinden de veiligheid van u, onze gasten, belangrijk en hebben hiervoor dan ook enkele maatregelen genomen. Wij houden ons hierbij aan de voorschriften voor alojamento local opgesteld door de DGS ( Direção-Geral da Saúde ). Hiermee hopen wij dat wij ons genieten van onze bed and breakfast in Arganil, Centraal Portugal weer gauw met onze gasten kunnen delen.

Casa Traca na corona virus covid-19

Maatregelen tegen het corona virus Covid-19

Wat doen wij voor uw komst? We gebruiken reinigingsproducten die zijn samengesteld uit middelen met desinfecterende ingrediënten en/of met bleekmiddel. Hierbij besteden wij extra aandacht aan deurklinken, lichtknoppen en andere gladde oppervlakken. Beddengoed en handdoeken wassen wij op 60 graden. Waarbij we ook extra aandacht besteden aan de kussens.

Tussen de verschillende reserveringen in zorgen wij voor minimaal 1 extra dag. Dit zodat wij voldoende tijd hebben om alles extra goed schoon te maken.

Aanpassingen tijdens uw verblijf

Heeft het corona virus Covid-19 invloed op uw verblijf? Ja uw verblijf bij onze Bed and Breakfast in Centraal Portugal zal anders zijn dan u van ons gewend bent.  Zo zal het gebruik van de gemeenschappelijke koelkast uit hygiëne oogpunt bijvoorbeeld niet mogelijk zijn. Ook zullen wij  rekening houden met de sociale afstand van 1, 5 meter. Tevens hebben wij ook enkele aanvullende huishoudelijke regels opgesteld aangaande het  covid-19 virus. Dit om zowel uw veiligheid als die van onszelf te waarborgen zoveel als dat mogelijk is.

U krijgt deze huishoudelijke regels van ons direct na uw reservering toegestuurd. U kunt deze ook nalezen in onze digitale conciërge app. Hiervoor krijgt u na reservering de toegangscode ook toegestuurd.

Wat moet u nog meer weten? Wij zullen niet een volledige bezetting aan kamers aannemen. Hierdoor is er meer ruimte in huis en in de gemeenschappelijke ruimten zodat de sociale afstand van 1,5 meter in acht genomen kan worden. Ook zullen wij zorgen voor voldoende zeep, tissues en desinfecterende gel.

Heeft u nog vragen over ons corona virus covid-19 beleid?

Wilt u graag op vakantie komen naar Bed and Breakfast Casa Traca in Centraal Portugal. Iets wat wij ons natuurlijk heel goed kunnen voorstellen. Echter wilt u eerst weten wat onze volledige maatregelen en extra huishoudelijke regels hieromtrent zijn? Ook dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem dan contact met ons op en wij sturen ze u met alle plezier even toe.  Zolang er landelijke maatregelen van toepassing zijn inzake corona kunt u desgewenst gebruik maken van aangepaste reserverings- en annuleringsvoorwaarden.