Wij denken met u mee! Ook wij kijken uit naar nieuwe vakantie momenten. Om die reden hebben wij speciaal voor u een voucher gemaakt. Juist in tijden van onzekerheid en spanning is het goed om ook voor uit te kunnen kijken. Het corona virus raakt ons allemaal.

Voucher om weg te geven

Voucher met vakantie voorpret

Het coronavirus heeft een grote impact op het dagelijks leven van iedereen. Niet alleen in het hier en nu maar ook voor de toekomst. Naast de zorgen om de gezondheid komt er ook voor veel mensen de financiële zorg bij.

Samen met u willen wij vooruit kijken. Een beetje vakantiegevoel binnenlaten in deze spannende en onzekere tijd. Hoop geven en positieve gedachten brengen. Hierbij hoort ook het maken van vakantieplannen. Genieten van het mooie weer in Centraal Portugal. Zwemmen in de Rio Alva of picknicken bij de watervallen van Fraga da Pena. Het leistenen dorp Piódão bezoeken of gewoon heerlijk met een vinho verde wegdromen in de hottube.

voucher een kado voor jou

Houtgestookte hottube is onderweg

Houtgestookte hottube op weg naar Centraal PortugalJa want hoe onwerkelijk ook, onze houtgestookte hottube is onderweg naar Centraal Portugal. Sterker nog morgenochtend 3 april komt hij aan. Hier gaan we u natuurlijk uitgebreid van op de hoogte houden.

Op de foto is al enigszins te zien hoe groot hij is. De pallet die al in de vrachtwagen staat bevat de kachel. Ik hoop wel dat het gebouwde platform groot genoeg is. Door manlief is dit helemaal uitgerekend en uiteraard ook rekening gehouden met genoeg loopruimte.

Morgen weten we meer! Wilt u nu straks ook in deze hottube zitten? Dat kan en maak hiervoor gebruik van de tegoedbon.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. U koopt nu deze tegoedbon voor slechts € 75. Hiermee krijgt u of 1 gratis nacht, bij minimaal 7 nachten verblijf. Of u krijgt 10% korting. Uw betaling van € 75 voor de voucher verrekenen wij met de totale verblijfsom. De aankoop van de voucher is derhalve uw aanbetaling voor uw verblijf. De voucher is geldig tot en met 31 december 2021!

Geen addertjes onder het gras? Slechts ééntje: de bon kan niet geretourneerd worden maar is wel overdraagbaar! U kunt deze derhalve ook cadeau doen aan iemand. De voucher kunt u bestellen via ons Contactformulier