Het ontbijt

Casa Traca klein ontbijt 1Casa Traca ei bij ontbijt 1 Casa Traca homemade tomatenjam of chutney

Het bed en het ontbijt. Bij de start van de B&B was er een duidelijk streven, een doel: informele kleinschalige accommodatie waar men zich ‘thuis’ en relax kan voelen. Een onderdeel hiervan is dat men kan kiezen uit verschillende themakamers met ieder een eigen sfeer. En ook eigen extra’s als een aparte bedden, een eigen badkamer, een balkon of ook de mogelijkheid van bijplaatsen van een extra bed.

Het ontbijt bij een bed and breakfast is een belangrijk iets, vind ik. Er moet voldoende keus zijn of er nu 4 of 1 kamer bezet is maakt daarbij niet uit. Vers geperste jus d’orange en ook een vers ei (elke dag in een andere uitvoering). Keus in kaas, vleeswaren, zoetwaar en ook eigen gemaakte jam. Vers fruit/tomaten/komkommer uit eigen tuin, yoghurtjes en wat er ook zoal nog meer voorbij komt.

ontbijt bij bed and breakfast Casa Traca   ontbijt bij bed and breakfast Casa Traca ontbijt bij bed and breakfast Casa Traca 

 Ontbijten

Ontbijten kan tussen 7.00 en 10.00 uur maar is niet in buffetvorm. Mmet alle gasten spreken wij een eigen tijd af waarop men wil ontbijten. Natuurlijk proberen we dit een beetje op elkaar af te stemmen dat is ook veel gezelliger aan tafel. Het ontbijten vindt plaats aan een grote tafel waar alles op uitgestald staat. Vers! Wat koud moet zijn is koud en wat warm moet zijn is warm! Of u nu als eerste binnenkomt of als laatste dat maakt geen verschil, tussendoor wordt alles aangevuld. Aan de grote tafel ontstaan vaak de leukste gesprekken, worden vakantietips uitgewisseld en de plannen voor de dag gemaakt.

ontbijt bij bed and breakfast Casa Traca ontbijt bij bed and breakfast Casa Traca                      

Bij B&B Casa Traca wordt u als vorst behandelt, als een prins in de watten gelegd én ontbijt u als een keizer!

Meer foto’s en beoordelingen vindt u ook op Facebook