Ontbijt bij Bed and Breakfast Casa Traca

Het ontbijt

 

Het bed en het ontbijt. Bij de start van de B&B was er een duidelijk streven, een doel: informele kleinschalige accommodatie waar men zich ‘thuis’ en relax kan voelen. Een onderdeel hiervan is dat men kan kiezen uit verschillende themakamers met ieder een eigen sfeer en eigen extra’s als een aparte bedden, een eigen badkamer, een balkon of de mogelijkheid van bijplaatsen van een extra bed.

Het ontbijt bij een bed and breakfast is een belangrijk iets, vind ik. Er moet voldoende keus zijn of er nu 4 of 1 kamer bezet is maakt daarbij niet uit. Vers geperste jus d’orange, een vers ei (elke dag in een andere uitvoering), keus in kaas, vleeswaren, zoetwaar, eigen gemaakte jam, vers fruit/tomaten/komkommer uit eigen tuin, yoghurtjes en wat er zoal nog meer voorbij komt.

  Bed and Breakfast Casa Traca, Valbona Portugal  

 Ontbijten

Ontbijten kan tussen 7.00 en 10.00 uur maar is niet in buffetvorm; met alle gasten apart wordt er een tijd afgesproken dat zij willen eten. Natuurlijk proberen we dit een beetje op elkaar af te stemmen dat is ook veel gezelliger aan tafel. Er wordt ontbeten aan een grote tafel waar alles op uitgestald staat. Vers! Wat koud moet zijn is koud en wat warm moet zijn is warm! Of u nu als eerste binnenkomt of als laatste dat maakt geen verschil, tussendoor wordt alles aangevuld. Aan de grote tafel ontstaan vaak de leukste gesprekken, worden vakantietips uitgewisseld en de plannen voor de dag gemaakt.

                     

Bij B&B Casa Traca wordt u als vorst behandelt, als een prins in de watten gelegd én ontbijt u als een keizer!

 
 
 
error

Deel dit blog gerust!