Wandelmagazine

De wandelaars onder u kennen vast het tijdschrift “Op lemen voeten” wel. Ook wij als beginners kennen dit wandelmagazine en waren dan ook verheugd dat zij contact opnamen met het verzoek een artikeltje over ons te mogen plaatsen op hun facebookpagina wandelmagazine Op Lemen Voeten. Natuurlijk stonden wij hier niet afwijzend tegenover en als ‘tegenprestatie’ plaatsen wij daarom hier in onze berichtenbox een artikel over hun wandelmagazine.

Op lemen voeten

Daarbij  komt dat wij ook prachtige wandelarrangementen aanbieden, zie hiervoor onze pagina arrangementen. Dit sluit aan bij wat zij in een breder aspect ook aanbieden. Het groene hart van Portugal is een prachtig wandelwalhalla divers in natuur, divers in flora en fauna en divers in moeilijkheidsgraad maar eensgezind in gastvrijheid en vriendelijkheid. B&B Casa Traca is een perfecte uitvalsbasis om dit deel van Portugal te ontdekken.

Wandelmagazine Op Lemen Voeten

Wandelmagazine nieuwsbrief

Tijdschrift van Nederland

Wandelmagazine Op lemen voeten is al meer dan 30 jaar hét wandeltijdschrift van Nederland. Van korte tot lange wandeltochten, van Nederland tot Europa, alle mooiste wandelgebieden komen aan bod. In elk nummer bezoeken we prachtige wandelgebieden in binnen- en buitenland en laten ze precies zien waar je moet zijn voor mooie vergezichten en knusse paadjes, op welke plaatsen je het beste kan overnachten en hoe je daar komt. In elk nummer komen het laatste nieuws voor wandelaars, leuke wandelevenementen, vernieuwde kaarten en boekentips aan bod.

Ook nieuwe wandelgear, zoals wandelschoenen, rugzakken, wandelstokken en kleding, wordt geprobeerd en besproken. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in de wandelwereld! De prachtige sfeerimpressies en reportages sporen de nieuwsgierige wandelaar aan zelf op pad te gaan en deze gebieden te ontdekken. De reportages, ondersteund door prachtige foto’s en leuke anekdotes, bieden zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar inspiratie voor een volgende wandeltocht. Met aandacht voor landschap, natuur en cultuur zet Wandelmagazine Op lemen voeten wandelen op de kaart. Naast mooie beelden en inspirerende teksten, staat het magazine natuurlijk ook vol met praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer. Voor een abonnement klik hier

Resultaat? Op een andere pagina omdat dit nog beter blijkt aan te sluiten: Bergen Magazine