Voorjaar 2018

Casa Traca voorjaar 1 Casa Traca bloesem 1 Casa Traca baby grasparkieten

Hoewel het nog pas begin maart is begint het voorjaar zich al wel steeds meer aan te dienen. De bomen komen in volle bloesem te staan, de voorjaarsbloemen en bollen bloeien volop. De grasparkieten zijn al volop aan de leg en bezig met familie-uitbreiding. Hoewel dit bij sommigen niet helemaal goed gaat. De temperaturen gaan omhoog en de regen van de afgelopen dagen heeft ervoor gezorgd dat er een hele groen waas ligt over de hele omgeving. Planten, struiken en bomen alles wordt langzaam maar zeker weer groen. Rivieren en bronnen stromen vol met bergwater, kortom genieten van al het nieuwe dat het nieuwe seizoen brengt.

Nieuw bij Casa Traca

Ook Bed and Breakfast Casa Traca gaat mee met de seizoenen en afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een mooi overdekt terras voor nog langere zwoelere zomeravonden. Ook nu is het daar al heerlijk vertoeven in de zachte lentezon. Binnen enkele weken gaat onze timmerman daar nog een lange rustieke tafel realiseren met een bank en stoelen. Met mooi weer kan er dan ook buiten ontbeten worden en ’s avonds lekker tafelen met onze gasten en vrienden. Nu was het overdekte terras de eigenlijke uitbreiding maar zoals dat zo vaak gaat komt van het een het ander. Uiteindelijk is er een geheel nieuwe lambrisering gekomen tegen de witte tuinmuur, een mooi houthok want het hout moest toch ergens heen én zijn er authentieke Portugese deuren voor het gashok gekomen. O en tussendoor heeft Joop, de timmerman, ook nog een mooie bank gemaakt vanwaar u een prachtig uitzicht over de vallei van Valbona heeft.

Casa Traca overzicht groot en oosters terras in de winter 1Casa Traca overdekte terras 1 Casa Traca nieuwe beschoeiing 1

Casa Traca houthok 1      Casa Traca deuren gashok      Casa Traca tuinbank 1

Voor meer sfeerfoto’s van de tuin neem dan gerust een kijkje op onze fotopagina, deze vindt u hier

Heeft u onze paasaanbieding al gezien op facebook? Neem gauw even een kijkje en boek uw last-minute naar een plekje onder de zon.