Nog enkele maanden voor vertrek

Hoe is het nu met de verbouwing?

Het is even stil geweest hier op de website maar dat wil niet zeggen dat wij stil hebben gezeten of stil zitten. Het is huis is helemaal schoon na 2 jaar leegstand was een flinke schoonmaakbeurt geen overbodige luxe. Haha alleen het schoonmaken was al een hele verbouwing op zich.

Hoewel we bijna alles zelf hebben gedaan hebben we ook hulp gehad van een plaatselijke poetsvrouw. Nu echt niets ten nadelen van de vele mensen die hier schoonmaken maar deze dame oogstte echt onze bewondering: bijna 60 en om 9 uur ‘s morgens beginnen en doorgaan tot 6 uur ‘s avonds zonder pauze en zonder te eten. Ze wilde echt niets hebben alleen af en toe wat eigen meegebracht drinken.

Verhuizen en emigreren

Ook is het eerste deel van de spullen aangekomen. Ze staan weliswaar allemaal nog opgeslagen in de garage omdat we eerst nog gaan verbouwen maar dan staat het er maar alvast. De volgende lading met kleine meubels en spullen zijn we alweer aan het opbouwen om die over een maand te verzenden. Zo komen we steeds dichter bij ons eigen vertrek, wat gepland staat over precies 3 maanden van nu.

Spannend en leuk en vooral heel veel zin in en kijken we er naar uit! Spannend of het allemaal gaat zoals wij het ons wensen: fijn leven met elkaar en genoeg gasten om dit te kunnen realiseren. Wij hopen dat u één van die gasten bent die dit met ons gaan meebeleven en meegenieten in dit prachtige stukje Portugal. Wij gaan er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam en vooral zo relax mogelijk te maken. Eerst begin maart nog een verbouwing maar dan hebben we boven 2 prachtige oosterse kamers en een retro kamer en beneden een kamer in klassiek landelijke stijl.

Adeus!