Welkom bij Bed and Breakfast Casa Traca

Bed and Breakfast in Valbona, Arganil

Bed and Breakfast

Valbona Alojamento Local Portugal

Valbona Alojamento Local 27592/AL

Sinds mei 2016 heten wij onze gasten van harte welkom in onze kleinschalige bed and breakfast in Valbona, in het groene hart van Portugal. Casa Traca is een kleine en informele Bed and Breakfast in centraal Portugal. Een rustige plek weg van het massa toerisme maar toch centraal gelegen in de gemeente Arganil, Coimbra.  Bij Casa Traca staat genieten voorop. Genieten van dit mooie land in al haar facetten. Genieten van het niets hoeven, onthaasten en ontstressen. Onze tuin, met haar vele loungeplekken, staat geheel ter beschikking voor onze gasten.

Casa Traca beschikt over 4 royale themakamers waar u heerlijk tot rust kan komen. Waar u kan genieten van een welverdiende vakantie in dit prachtige land. Wij willen ons genieten van het hier mogen wonen graag met u delen. Dit doen wij door ons huis en tuin voor u open te stellen. Wij vertellen u desgewenst graag over de omgeving en de bezienswaardigheden. ‘S morgens krijgt u in de serre een uitgebreid vers ontbijt. Tevens is er de mogelijkheid ‘s avonds om tegen een kleine vergoeding met ons mee te eten.

Wilt u meer weten vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen. Wij hanteren het hele jaar door dezelfde prijzen, ook in het hoogseizoen een betaalbare vakantie om te ontspannen en te genieten!

De ligging

Bed and Breakfast Casa Traca is gelegen bij Arganil, in centraal Portugal, op ongeveer 40 minuten afstand van Coimbra, de oude universiteitsstad. Er zijn bossen om heerlijke wandelingen te maken, bergen voor de prachtigste bergtochten, rivieren om te zwemmen en te kayakken, watervallen om te genieten van de kracht van de natuur. Ook een dagje strand aan de Atlantische Oceaan is geen probleem: Figueira da Foz ligt op een uurtje rijden.

Door de diversiteit in kamers is Bed and Breakfast Casa Traca geschikt voor zowel stellen als voor gezinnen met kinderen. Ook groepen, tot en met 11 personen, zijn bij ons van harte welkom.

Bed and Breakfast Casa Traca op de kaartBezoek ook onze facebookpagina.
Boek uw verblijf hier:
Casa Traca classic room luxery

Boek uw auto hier:
CarDelMar huurauto's - Wereldwijd · Makkelijk · Goedkoop

 
 
 
Binnenkort vindt u hier onze nieuwe aanbieding
error: Content is protected !!