Arrangementen aanbod

Arrangement 1: Wandelweek

Het is nu ook mogelijk een individuele wandelweek te boeken, dit kan in principe gedurende het gehele jaar. Deze week bestaat uit 7 overnachtingen inclusief ontbijt, 3 dagen wandelen onder begeleiding van een gids naar diverse bestemmingen op basis van wensen en kunnen van de wandelaars, lunchpakket tijdens de wandeldagen en een diner bij terugkomst in de bed and breakfast. Deze individuele wandelweken zijn er naast de groepswandelweken. In verband met de beschikbaarheid van de gids is het wenselijk deze week ruim van te voren te boeken. Extra wandeldagen zijn bij te boeken.

Prijzen en data op aanvraag, zie ook de nieuwsberichten op de homepagina

Arrangement 2: Wandeldagen

Deze dagen zijn gelijk aan de wandelweek van arrangement 1, de wandelweek, echter bestaat de week dan uit 3 overnachtingen en 2 dagen wandelen. Een wandeling is op en rond de Monte de Alto met al zijn bezienswaardigheden, de andere wandeling vindt plaats in de omgeving van serra da Estrela.

Prijzen en data op aanvraag, zie ook de nieuwsberichten op de homepagina

Arrangement 3: Excursie week

Gedurende deze week hoeft u geen auto te huren. U wordt opgehaald van het treinstation in Coimbra en hier ook weer na afloop naar toe gebracht. Gedurende week ondernemen we diverse excursies maar zal er ook genoeg ruimte zijn om heerlijk tot rust te komen en te relaxen. Enkele programma onderdelen zijn:

  • Op zondag naar de markt in Tabua en aansluitend kip eten samen met de locals aan lange tafels
  • Of naar een privé strandje aan de Rio Mondego waar we vervolgens de bbq aansteken voor een heerlijke picnick
  • Naar Piódão, het leistenen dorp, en naar Fraga da Pena, de watervallen
  • Een Portugese avond verzorgt in een trendy bar in Tabua
  • Naar de lokale markt in Arganil en aansluitend een prato do dia eten
  • Een wandeling onder begeleiding van een ervaren gids naar de top van onze eigen berg de Mont’Alto waar u een spectaculair uitzicht heeft. Onderweg komt langs enkele bezienswaardigheden en op de top wacht u de kapel.

Prijzen  op aanvraag, deze week is te boeken vanaf 2 personen. Zie ook de nieuwsberichten op de homepagina.

Arrangementen zijn uitsluitend per email te reserveren en te boeken BOEK NU onder vermelding van het arrangement nummer en naam. Wij vragen een vooruitbetaling van 70%, in verband met het boeken van externe gidsen. Arrangementen kunnen geannuleerd worden tot 4 weken voor aankomst. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle prijzen en programma’s zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en beschikbaarheid. Waar nodig kan het voorkomen dat er een alternatief aangeboden wordt voor een activiteit. 

 
 
 
Binnenkort vindt u hier onze nieuwe aanbieding
error: Content is protected !!