Polls

Polls,
Hier vindt u vanaf heden af en toe een nieuwe poll, een enquete onder de bezoekers van onze website en andere social media. Wij zijn geïnteresseerd in wat u wil en hopen daarmee onze website en social media te verbeteren maar ook inzicht te krijgen in wat u verwacht van een informele kleinschalige bed and breakfast in centraal Portugal. Vakantie in de regio Coimbra is geen strandvakantie aan de Algarve maar is genieten van de rust en prachtige natuur en cultuur van dit deel van Portugal. Wij hopen hier een kleine bijdrage aan te mogen leveren door uw verblijf zorgeloos en relax te maken.

 1. Bed and Breakfast Casa Traca op facebook wat wilt u graag lezen en hoe vaak?

  • Ik lees graag een mix van bovenstaande antwoorden (50%, 18 Votes)
  • Ik vind elke dag een bericht leuk (19%, 7 Votes)
  • Ik vind 2 á 3 berichten per week voldoende (11%, 4 Votes)
  • Ik wil maximaal 1 bericht per week (11%, 4 Votes)
  • Ik lees liever de persoonlijke ervaringen en gebeurtenissen (6%, 2 Votes)
  • Ik lees liever wat er in de omgeving te beleven valt en te zien is (3%, 1 Votes)

  Total Voters: 21

  Laden ... Laden ...