In het Nederlands

Nederlands

Na een weekendje zwoegen en puzzelen zijn de meeste delen van de website nu ook in het Nederlands te lezen. Voor iemand wiens beroep dit niet is toch een mijlpaal. Ook een mooie gelegenheid om iets meer te vertellen waarom een B&B in Portugal.

Het zijn geen nieuwe termen maar al vaker gehoorde dingen als weg willen uit Nederland maar binnen redelijk bereik blijven van de beginnend volwassen kinderen.  Het mooie weer opzoeken, vriendelijke prijzen en mensen, gemoedelijke sfeer en onthaasten.  Er zijn vele manieren om dan wonen en werken te combineren, zo ook een kleinschalige B&B.  In centraal Portugal het sfeertje gevonden wat zo voor ogen stond en wat nu vertaald zal moeten gaan worden in Bed & Breakfast Casa Traca. Een kleinschalige B & B waar men even tot rust kan komen, waar men kan aanschuiven voor een hapje en drankje na een warme dag.  Waar alle tijd is om met de gasten even te kletsen, waar de gasten gebruik kunnen maken van een uitgebreide boeken- en spellenkast.  Kortom een vriendelijke, huiselijke en gemoedelijke sfeer waar centraal Portugal bekent om staat.

Contact opnemen en volg ons op Facebook

Vakantie boeken bij Nederlanders

Vind jij het fijn om tijdens je vakantie een uitvalbasis te hebben in je eigen taal, Nederlands. Boek dan je vakantie bij Nederlanders.