Bed and Breakfast Arganil 1 jaar open! Vier dit mee met gratis excursie

Bed and Breakfast Arganil Valbona Portugal

B&B Casa Traca Valbona Portugal

1 mei 2017 zijn we 1 jaar open dat vieren we met deze aanbieding: BOEKT U OP 1 MEI A.S. UW VERBLIJF BIJ B&B CASA TRACA VOOR DIT SEIZOEN DAN IS DIT INCLUSIEF EEN GRATIS EXCURSIE!

noteHet recht op de gratis excursie bestaat alleen bij boekingen gedaan op 1 mei 2017 via deze website en geldt voor een boeking met een minimumverblijf van 4 nachten. De excursie bestaat uit een bezoek aan de ‘kippetjesmarkt’ in Tabua gecombineerd met de week- of maandmarkt (3e zondag van de maand) en een bezoek aan de markthallen. We brengen eerst een bezoek aan de weekmarkt waar u bloemen, planten, groenten en pluimvee vindt en vervolgens bezichtigen we de markthallen. Hier worden groenten, fruit, kaas, brood en vlees verkocht soms zijn er wedstrijden te bekijken: grootste pompoenen, lekkerste soep of mooiste kaas.

Aansluitend gaan we ook kip eten aan lange tafels met elkaar. Op het menu staat kip, sla, patat, subremesa (nagerecht) en wijn. Natuurlijk kunt u ook frisdrank of water krijgen.  De markt is altijd heel druk bezocht door de lokale bevolking en een echte happening, het is de plek waar men elkaar ontmoet, zaken doet en afspraken maakt. Deze excursie is alleen op zondag mogelijk. Houdt u hier dus rekening mee bij het boeken. Is een zondag binnen uw verblijf bij ons niet mogelijk dan kunnen we in overleg kijken naar een andere vergelijkbare excursie. Hierbij kunt u denken aan een bezoek aan de Mont d’Alto gecombineerd met een wandeling in de prachtige omgeving en een picknick onderweg.

Viert u ons 1-jarig bestaan met ons mee? Boek dan nu uw vakantie bij Bed and Breakfast Casa Traca in Valbona, Arganil!

Voor informatie en boeken kunt u contact opnemen met

Bed and Breakfast Casa Traca
Sitio Rossio Habt
3300-124 Valbona, Arganil
Portugal

+351 235 010 057
+351 967 479 752 (sms en whatsapp)
Email: casatraca@hotmail.com
 

https://plus.google.com/101634345943717628385
https://www.facebook.com/casatraca/
https://casatraca.com