Retro Room

Slapen als in de sixties & seventies,

de perfecte kamer als u reist met een kind

De Retro kamer ligt op de eerste verdieping. Deze kamer neemt u mee terug in de tijd naar de jaren ’70 van de twintigste eeuw. Als reactie op het veranderende politieke klimaat en de mondiale problemen zijn er talrijke pogingen ondernomen om alternatieven op de gebruikelijke levensvormen te vinden. Deze Retro periode heeft ons geïnspireerd tot deze kamer: alternatieve vormen en kleuren en toch een eenheid. Op deze kamer vindt u geheel in Retro stijl een eigen koffie- en thee mogelijkheid. Deze kamer leent zich uitstekend voor meerdere personen: de kamer beschikt over een bank welke omgetoverd tot bed een heerlijke nachtrust garandeert. Wij vragen hier een kleine vergoeding voor per nacht. Er blijft dan nog ruimte over in de kamer voor een aangenaam verblijf.

Retro Room 4

gezamenlijke badkamer boven 

Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. Handdoeken worden op verzoek verschoond, wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Net zoals onze Portugese dorpsbewoners dit doen. Bedlinnen wordt in principe eenmaal per week verschoond, bij hogere temperaturen is het mogelijk om dit vaker te doen.

De kamer maakt gebruik van een grote gedeelde badkamer op deze verdieping. In deze badkamer kan elke gastenkamer beschikken over een eigen kastgedeelte en handdoekendroogrek. Het is onze grootste gastenkamer en hij is ongeveer 35m2 en beschikt onder andere over een heerlijke relaxfauteuil.

 

 
 
 
Binnenkort vindt u hier onze nieuwe aanbieding
error: Content is protected !!