Oriental Room Far East

Missionaris of handelsreiziger?

In de Oriental room Far East zijn diverse stijlen samengebracht zonder dat dit onrustig wordt. De kamer straalt een bijna serene rust uit en geeft u daarmee het gevoel een missionaris in Afrika te zijn of een handelsreiziger in het Verre Oosten. De kamer beschikt over 2-eenpersoonsbedden welke desgewenst aan elkaar geschoven kunnen worden. De Oriental Far East Room grenst direct aan de gezamenlijke badkamer. Evenals de andere kamers beschikt ook deze Oriental room over de mogelijkheid van het zetten van koffie en thee op de kamer en zijn bedllinnen en handdoeken inbegrepen.
Handdoeken worden op verzoek verschoond, wij proberen hiermee rekening te houden met het milieu. Bedlinnen wordt eenmaal per week verschoond, bij warm weer kan dit op verzoek een keer extra gebeuren. Indien mogelijk bieden we deze kamer ook aan als extra mogelijkheid voor een kamer met eigen badkamer, vanwege zijn gunstige ligging ten opzichte van de badkamer. Dit is alleen mogelijk als de beide andere kamers boven onbezet zijn. In de gemeenschappelijke ruimte vindt u naast boeken en spellen ook een dartbord. Wij gooien graag een pijltje mee.
Deze kamer geeft u een gevoel van rust en Happiness. Happiness is not a way of mental hallucinations, is not an emplacement feeling. True Happiness is the spontanious feeling of joy

 

 
 
 
error: Content is protected !!