Oriental Room Byzanthium

Slapen als een sultan in de familiekamer.

De Byzanthium, Byzantijnse kamer is ingericht met warme oosterse kleuren. Geïnspireerd op het oude Turkije, het Byzantijnze rijk met zijn hoofdstad Constantinopel, het huidige Istanbul.  Koffie en thee drinkt u uit  originele Turks aardewerk en glaswerk. De kamer beschikt over een royale zithoek met heerlijke (kelim)kussens waarin u lekker kunt wegzakken met een boek of een wijntje uit de streek: vinho-verde. Wij kunnen de bedbank omtoveren in een comfortabel twee-persoonsbed.  Dit maakt de kamer zeer geschikt voor zowel stellen als gezinnen met maximaal 2 kinderen.
Geniet van een prachtige zonsondergang boven de bergen vanaf uw eigen balkon welke over de gehele lengte van de kamer loopt. Vanaf het balkon heeft u prachtig uitzicht over de vallei van de Monte d’Alto, dit is trouwens ook het magnifieke uitzicht ‘s morgens vanuit uw bed! Wat te denken van een kopje koffie of thee ‘s morgens en de vele vogels horen ontwaken. Op de kamer heeft u de mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee.
De badkamer wordt gedeeld met de Retro-kamer en de Far-East kamer op dezelfde verdieping. U heeft een eigen gedeelte in de badkamerkast. Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen. Wij houden rekening met het milieu en verschonen de handdoeken eens in de 3 dagen of op aanvraag vaker. Wij proberen, net als onze Portugese mede-dorpsbewoners, rekening te houden met het milieu. Bedlinnen verschonen wij eenmaal per week of op verzoek vaker bij warm weer.

 
 
 
Binnenkort vindt u hier onze nieuwe aanbieding
error: Content is protected !!