Rondreizen

Rondreizen door Portugal.

Zoals u op de arrangementen en activiteitenpagina al hebt kunnen lezen, adviseren en bemiddelen wij ook bij rondreizen door Portugal. Wilt u graag een rondreis door Portugal maken maar wilt u niet zelf alles hoeven uitzoeken en regelen? Vanaf heden bieden wij diverse rondreizen aan. Bij deze reizen dient u zelf uw vervoer naar Portugal en naar de accommodaties te regelen. Wij kunnen u hierin echter wel adviseren en op weg helpen. De volgorde van de accommodaties vindt plaats op basis van beschikbaarheid van de accommodaties.  Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met een logische route zodat u niet teveel kilometers hoeft te rijden. Niet alle reizen zijn het hele jaar te boeken, dit staat per rondreis aangegeven in de informatie.

Alle rondreizen worden geboekt middels een systeem van aanvraag voor beschikbaarheid, wacht u dus met het boeken van uw vliegtickets tot u van ons een bevestiging per email heeft ontvangen. Voor het aanvragen van een rondreis of voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail. Klik daarvoor op DEZE TEKST, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, vermeld hierin uw wensen zo uitgebreid mogelijk.

Wij hebben enkele ‘kant en klare’ rondreizen voor u samengesteld maar het is ook mogelijk om de diverse reizen te combineren en/of uit te breiden met een citytrip naar Porto of Lissabon. Maak middels de mail uw wensen kenbaar en wij stellen een aantrekkelijk aanbod voor u samen op basis van beschikbaarheid van de diverse accommodaties. Hieronder vindt u algemene informatie en een drietal voorbeelden van rondreizen. Op basis van uw wensen en budget is het echter mogelijk om binnen ons aanbod van accommodaties een rondreis voor u op maat te maken. Wij werken samen met ruim 40 andere accommodaties door geheel Portugal én een aantal organisaties voor activiteiten, stadswandelingen en excursies. Nog steeds komen er wekelijks nieuwe accommodaties bij.

Note: Het is ook mogelijk om slechts één of twee accommodaties te boeken!

ALGEMENE INFORMATIE RONDREIZEN

9 DAAGSE RONDREIS ONTHAASTEN EN RELAXEN

RONDREIS CENTRAAL EN ZUID PORTUGAL
RONDREIS MIDDEN EN NOORD PORTUGAL