Samenwerking met accommodaties

Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij samen met enkele collega’s in de regio.

Samenwerking met een glamping in Sinde, Tabua


Ideaal voor gezinnen en u met uw kinderen liever niet in een B&B verblijft maar lekker buiten wilt leven. Deze authentieke quinta heeft bovendien een zwembad op eigen terrein voor het ultieme vakantiegenot. De luxe tenten zijn compleet ingericht en voorzien van alle sanitaire voorzieningen en een  keuken. Elke tent heeft een eigen patio. De quinta ligt midden in de bossen maar toch op slechts 10 minuten afstand van Tabúa waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn.

Samenwerking met Appartementen in Goís

In Goís werken wij samen met de Portugese eigenaar van 2 appartementen. De appartementen zijn gelegen in één huis waarbij er een benedenappartement met een kleine buitenplaats is en een bovenappartement welke iets ruimer is. Beide appartementen zijn niet groot maar wel volledig ingericht. Ze beschikken beiden over 1 royale slaapkamer met voldoende kastruimte. Linnengoed en handdoeken dient zelf meegenomen te worden of kan gehuurd worden.

   

Samenwerking met een Beachhouse in Figueira da Foz

Bed and Breakfast Casa Traca ligt slechts op een uur rijden van de Atlantische kust. In Figueira da Foz is het heerlijk vertoeven voor een dagje strand. Als u echter niet op en neer wilt rijden werken wij samen met de eigenaren van dit heerlijk beachhouse in Cova. Cova is een stil strandje over de brug in Figueira da Foz. Hier komen weinig toeristen en het is geliefd bij surfers. Er staat dan ook pal tegenover het huis een kleine surfschool. Het huis wordt alleen in zijn geheel verhuurd en bevat een grote living met open keuken, 4 slaapkamers met badkamer en een terras. Ideaal om nog een paar dagen te verblijven op weg naar de luchthaven in Porto of Lissabon.

Wilt u meer informatie over één van bovenstaande accommodaties neemt u dan contact met ons op middels onderstaand formulier.

Select accommodatie (verplicht)